Volwassenen

In het winterseizoen bieden wij een cursusprogramma voor volwassenen met uiteenlopende, interessante joodse onderwerpen aan. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om onderwerpen uit de joodse geschiedenis of over de traditionele of juist modernere joodse gebruiken. De cursussen kunnen worden verzorgd door onze rabbijn, andere LJG-gemeenteleden of deskundigen van buiten de LJG. 

Jongeren

Onderwijs aan kinderen (Talmoed Tora) is één van de belangrijkste pijlers van onze gemeente en onze sjoel biedt ruimte aan een aantal onderwijslokalen. Vanaf de leeftijd van vier jaar kunnen kinderen deelnemen aan de lessen. Deze worden gegeven door een team van ervaren docenten, volgens een speciaal ontworpen onderwijssysteem. Lesonderwerpen zijn religie, geschiedenis van het joodse […]

Onderwijs

Onderwijs aan kinderen (Talmoed Tora) is één van de belangrijkste pijlers van onze gemeente. Vanaf vier jaar kunnen kinderen deelnemen aan de lessen. In de hogere klassen staat voorbereiding op de bar- of bat mitswa op de voorgrond. In de winter bieden wij een cursusprogramma aan voor volwassenen, met diverse interessante joodse onderwerpen.